Antto

Joku viestintävirhe? Antto ja muut meidän pojat oli paikalla, mutta kentällä oli kuulema turnaus.

Aku

Moi kaikille,

tässä lyhyesti tietoa joukkueemme kesä- ja heinäkuun harkoista ja peleistä

Nimenhuutoon on lisätty uusi treeni vuoro – keskiviikko klo 17:45 – 19:30 Ogelissa Pikku Pekka Areenalla. Me treenataan silloin yhdessä 06:sten kanssa. Sama joukkue, joka on tukenut meitä koko kevään ajan piirisarjassa. Ekat treenit siis ensi keskiviikkona 12.6 klo 17:45 – 19:30. Silloin paikalla on molempien joukkueiden valmentajat. Tämä on meille hyvä mahdollisuus. Saadaan varmasti riittävästi porukkaa treeneihin ja meillä on iso kenttä käytössä. Treenit on jo lisätty Nimenhuutoon.

Ensi tiistain 11.6 treenit Kumpulassa jätetään väliin.

Viimeiset piirisarjapelit, ennen kesätaukoa, on:
- 9.6 klo 15:15 Talissa
- 16.6 klo 17:15 Käpylän Nurmi 2:n

Käykää ilmoittautumassa in/out.

Treeneistä pidetään kesätauko 6.7 – 31.7. Treenit jatkuu taas elokuussa. Tapahtumat lisätään kesäkuun aikana Nimenhuutoon.

-Pekka

Roope

Moi

Pekka

Ensi viikolla kaksi extra tapahtumaa johon toivotaan runsas osallistuminen:
- tiistaina 19:45 on yhteisharkat AC-06:n kanssa. Heiltä tulee tukea meille lauantain peliin ja jo sen takia on hyvä osallistua tähän harkkaan. Ja joka tapauksessa luvassa on hyvät harjoitukset.
- lauantaina on viimeinen talvisarjan peli. Peli aikataulu on nyt nimenhuudossa. Eka peli klo 16:00 ja toinen alkaen klo 20:00. Pelataan PK:ta ja Honkaa vastaan. Hyvät ottelut luvassa.

Pekka

Tervehdys kaikille.
Kaksi uutta tapahtumaa lisätty:
- ensi tiistaina 26.3 on yhteisharkka 06-AC:n kanssa klo 19:45 KäPa-hallilla. Kaikki mukaan. Hyvät harjoitukset luvassa.
- pelinohjaajakoulutus on lauantaina 6.4 klo 12-15 KäPan toimistolla. Koulutus on edellytys sille että voi toimia pelinohjaajana. Kurssi järjestetään vain meidän joukkueelle joten saatte hyvää juuri teille suunnatua koulutusta ja tietoa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan,

Ja tiedoksi. Me vähän säästetään (ainakin toistaiseksi) ja emme uusineet Nimenhuudon pro-pakettia. Sen takia uusissa tapahtumissa ei ole tarkkoja tapahtumankestoja ja kartta puuttuu. Me yritetään laittaa tekstinä vastaavat tiedot. Jos epäselvyyksiä tapahtumista niin viestitelkää

Nimenhuuto ei ole täysin ajan tasalla huhtikuun osalta mutta me päivitetään se pian.