AC on vuonna 2004 - 2005 syntyneiden edistyneiden pelaajien haaste ja kilpatasolla pelaava joukkue Käpylän Pallossa.
Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa. Talvella pelaamme ja harjoittelemme lisäksi futsalia. Harjoitteiden lisäksi pelaamme paljon pelejä ja osallistumme kotimaisiin ja kansainvälisiin turnauksiin.

Pelaajilta odotamme seuraavia seikkoja:
- Pelaaja on pelikäsitykseltään huomattavasti aloittelijaa pidemmällä
- Pelaaja on liikunnallinen muun muassa juokseminen, tasapaino, koordinaatio jne ovat vähintään hyvällä tasolla
- Pelaajan pallonkäsittelytaidot muun muassa kuljetus, syöttö, pomputtelu, laukaus jne ovat vähintään hyvällä tasolla.

Yhteydenotot:
jojo: Pekka Pitkänen ja Pertti Hänninen (pekka(piste)pitkanen(miuku)gmail(piste)com; phannine(miuku)gmail(piste)com

Tili: FI7240550011758956

Laji Jalkapallo ja futsal
Kotipaikka Helsinki
Sarja Helsingin piirisarja taso 4
Jäseniä 21
Joukkueella ei ole tulevia tapahtumia. Kirjaudu sisään luodaksesi uuden tapahtuman.
Antto

Joku viestintävirhe? Antto ja muut meidän pojat oli paikalla, mutta kentällä oli kuulema turnaus.

Aku

Moi kaikille,

tässä lyhyesti tietoa joukkueemme kesä- ja heinäkuun harkoista ja peleistä

Nimenhuutoon on lisätty uusi treeni vuoro – keskiviikko klo 17:45 – 19:30 Ogelissa Pikku Pekka Areenalla. Me treenataan silloin yhdessä 06:sten kanssa. Sama joukkue, joka on tukenut meitä koko kevään ajan piirisarjassa. Ekat treenit siis ensi keskiviikkona 12.6 klo 17:45 – 19:30. Silloin paikalla on molempien joukkueiden valmentajat. Tämä on meille hyvä mahdollisuus. Saadaan varmasti riittävästi porukkaa treeneihin ja meillä on iso kenttä käytössä. Treenit on jo lisätty Nimenhuutoon.

Ensi tiistain 11.6 treenit Kumpulassa jätetään väliin.

Viimeiset piirisarjapelit, ennen kesätaukoa, on:
- 9.6 klo 15:15 Talissa
- 16.6 klo 17:15 Käpylän Nurmi 2:n

Käykää ilmoittautumassa in/out.

Treeneistä pidetään kesätauko 6.7 – 31.7. Treenit jatkuu taas elokuussa. Tapahtumat lisätään kesäkuun aikana Nimenhuutoon.

-Pekka

Lue loput viestit